Vam je prispevek všeč?

»Večeri na terasi« so postali že tradicionalna kakovostna popestritev poletnega dogajanja v Škofji Loki. Tudi letos ne bo nič drugače, znano pa je že, kdo bo odprl letošnjo glasbeno intimo pod zvezdami.

V soboto, 4. julija 2020, bosta ob 21. uri na terasi pri mladinskem oddelku Knjižnice Ivana Tavčarja gostovala primorska trubadurja Drago Mislej Mef in Slavko Ivančić.

»Že četrto sezono zapored bomo na terasi Knjižnice Ivana Tavčarja v Škofji Loki gostili cikel vrhunskih glasbenih doživetij, ki smo jih poimenovali Večeri na terasi. V sproščenem vzdušju in s čudovitim razgledom na mesto bomo v poletnih mesecih prisluhnili izvajalcem, ki znajo poskrbeti za nepozabne spomine.

V soboto, 4. julija 2020, v Škofjo Loko s primorskega konca prihajata stara prijatelja in vsem dobro znani glasbeni legendi – Slavko Ivančić in Drago Mislej Mef. Valovi, oblaki in morje že desetletja zaznamujejo njuno ustvarjanje in verjamemo, da bosta tudi na terasi poskrbela za prijetno poletno vzdušje z vsem dobro znanimi hiti.

Na kitari ju bo spremljal Matjaž Švagelj. Cena vstopnice: 15 €. Vstopnice bodo na voljo v Knjižnici Ivana Tavčarja od torka, 16. junija 2020, dalje,« je zapisano v vabilu.

Vabljeni na prvo v nizu poletnih glasbenih poslastic!

Foto in vir: FB dogodka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating