Vam je prispevek všeč?

Iz Območno obrtno-podjetniške zbornice (OOZ) Škofja Loka sporočajo:

»Prvi kulinarični festival Okusi Škofjeloškega je v polnem razmahu. Številni so že izkusili kulinarično razvajanje pri katerem od 11 gostinskih ponudnikov. Odzivi gostov, ki so nam do sedaj v spletni anketi zaupali svoje mnenje, so odlični in navdušujoči. Zato vas vabimo, da se do konca januarja prepustite lokalnim kulinaričnim užitkom in svoje vtise delite z nami, hkrati pa sodelujte v nagradni igri ter osvojite eno od nagrad, ki jih ponujajo gostinski ponudniki v okviru kulinaričnega festivala.

Sodelujte v nagradni igri #okusiskofjeloskega, ki poteka prek Facebooka TUKAJ. Izžrebali bomo 9 nagrajencev in podelili: 9x meni za 2 osebi pri enem od gostinskih ponudnikov. Pravila nagradne igre najdete TUKAJ. Žrebanje bo v ponedeljek, 24. januarja 2022, ob 13. uri.

Vse kulinarične navdušence, ki ste že okušali dobrote kulinaričnega festivala Okusi Škofjeloškega, pa vabimo tudi k izpolnitvi ankete, ki vam bo vzela le nekaj sekund. Vaši predlogi in mnenje o tem, kaj vam je bilo všeč in kaj vas je motilo na kulinaričnem festivalu, nam veliko pomenijo. Anketo najdete TUKAJ. Več o kulinaričnem festivalu Okusi škofjeloškega pa najdete TUKAJ

Vabljeni k sodelovanju – v nagradni igri in anketi!

Vir in foto: OOZ Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating